Logo Samenzorg met slogan groot1

VRIJWILLIG

 

Momenteel is de Noodkreet op zoek naar de volgende vrijwilligers:

 

Omgeving Deurne:

Vacature Steunouder

 

Locatie Helmond:

Vacature social media & communicatie

 

Vacature communicatie medewerker

Clientbegeleider

STAGE

De Noodkreet biedt stageplaatsen aan voor de opleiding Sociale Studies (Fontys) of MWD (Avans). Het is mogelijk om een voltijds jaarstage te volgen maar ook bieden we mogelijkheden voor een deeltijd Minor-stage (1-2 dagen per week, eventueel ook op te volgen door een jaarstage).

De Noodkreet biedt een diverse leeromgeving aan waarin je contact hebt met onze cliënten, (jeugd)hulpverleners, onderzoekers, advocaten, rechtbanken. Gespreksvoering (bemiddelingsgesprekken tussen cliënten en hulpverleners – of adviesgesprekken aan cliënten) en dossieranalyse zijn de belangrijkste onderdelen van de werkzaamheden maar ook strategiebepaling, stukken en reacties opstellen.

Wil je solliciteren naar een stageplaats stuur dan je CV en een motivatiebrief waarom je juist bij Stichting De Noodkreet een stageplaats zoekt naar: mderooij@denoodkreet.nl
Wil je meer informatie kun je altijd even contact opnemen tijdens kantooruren.

Volg je een andere opleiding (andere richting of ander niveau) maar wil je toch graag stage lopen bij De Noodkreet? We staan open voor je verhaal, je ideeën en je wensen. Neem vrijblijvend contact op met ons.

stagiaire 2