Wat maakt Samenzorg anders?

Veel van de mensen die wij begeleiden hebben meerdere problemen. Bij andere organisaties is het vaak moeilijk om meerdere problemen tegelijk aan te pakken. Dat is niet omdat ze dat niet willen, maar omdat zij zich moeten houden aan de afspraken die er gemaakt zijn vanuit het “plan van aanpak”.

Heb je ook het idee dat dingen niet altijd mogelijk zijn vanwege de regels waar een organisatie zich aan moet houden? Of heb je het gevoel dat je maar een nummer bent in plaats van dat hulp er écht voor je is? Misschien voel je je daardoor gefrustreerd en niet begrepen en weet je niet waar je terecht kunt met je vragen en/of problemen. Soms zorgt dit er zelfs voor dat je situatie alleen maar verslechtert.

Ervaar je dit zo? Dan zijn wij er om net dat stapje verder te gaan!

Wij luisteren naar wat je graag wil en leren elkaar eerst goed kennen. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat je vertrouwen krijgt in jouw begeleider, jezelf en in jouw toekomst.

Waar andere organisaties stoppen omdat ze gebonden zijn aan regels, proberen wij toch een passende oplossing voor je te vinden, want dat is onze kracht!