begeleiding

Onze begeleiding

Samen met jou bekijken we waarvoor je hulp wilt. Vaak is dit op meerdere vlakken. Als het je niet goed lukt om deze dingen zelfstandig te regelen, kunnen wij je mogelijk verder helpen door middel van begeleiding bij jou thuis. De bedoeling is dat we overal samen aan werken.

Een aantal voorbeelden:

  • We kijken naar jouw geldzaken en administratie. Misschien is er al sprake van een bewindvoerder of misschien zou je dit juist willen? We gaan kijken hoe we je hiermee kunnen helpen.
  • We kunnen je helpen om op tijd op te staan en rond dezelfde tijd te gaan slapen. We gaan op zoek naar iets wat je leuk vindt om te doen, zodat je ook een reden hebt om je bed uit te komen en fit te zijn.
  • We ondersteunen je om je huis schoon en netjes te houden.

 

Indien je al met andere organisaties te maken hebt (bijvoorbeeld reclassering, verslavingszorg, GGZ, JBB) zorgen we samen dat er duidelijke afspraken met je gemaakt worden. En proberen we ervoor te zorgen dat je deze afspraken ook nakomt. Of misschien wil je juist in contact komen met andere organisaties? Ook dat kunnen we samen regelen. Door in contact te blijven met deze organisaties houden we het duidelijk voor je en zul je rust ervaren.